Ben je zwanger? Ik maak ook zwangerschapsbeeldjes. Ga zeker eens een kijkje nemen op Bubbly Bellyscan & Print.

Wie ben ik?

Ik ben Yana, 31 jaar en samen met mijn partner Simon zijn wij de trotse ouders van ons dochtertjes Néla (‘20) en Cébi (‘23).  

Sinds de geboorte van mijn oudste dochtertje merk ik pas echt hoe mooi het ouderschap is, maar ook hoe snel het allemaal gaat. Daarom dat ik het enorm belangrijk vind om nog eens extra te genieten samen.

Bij Bubbly wil ik jou de kans geven om de band met jouw baby te versterken.

Hier staan rust, liefde en genieten centraal. Hier blijft de tijd even stilstaan.

Ik heb een cursus babymassage gevolgd zodat ik jullie optimaal kan begeleiden  en met mijn eigen ervaringen als mama kan ik jou bijstaan en advies geven.

Lieve woorden

Gisteren genoot ons dochtertje Jeanne van het zalige bubbelbad!
Haar oogjes wisten niet waar eerst kijken!
De massage achteraf daar was Jeanne te moe voor maar dit was geen enkel probleem voor Yana!

Yana is een heel rustige , lieve en vrolijke dame waar je je direct op je gemak bij voelt !
Wij komen zeker terug! 😍

— Annelies V.G. | Mama van Jeanne

Wij werden heel hartelijk onthaald door Yana die ons kleintje perfect begeleidde in het bad en tijdens de massage. Zowel ons zoontje als wijzelf hebben ervan genoten. Een échte aanrader!

— Jolien P. | Mama van Marcel

Wat een heerlijk warm ontvangst door Yana! Zowel wij als mama en papa maar vooral onze kleine meid werd heel lieflijk onthaald, het begin van een suuuuper ontspannende ervaring! 🙊En hoe! Ons klein popje helemaal ontspannen van de lekkere warme bubbeltjes rond haar 🥰

— Laura U. | Mama van Ellie

Vandaag langsgeweest bij bubbly baby spa! Onze Milan heeft genoten van begin tot het einde! Een echte aanrader, zeker met zo een rustige dame die er voor zorgt dat zowel de baby als de mama samen kunnen genieten! 😍

— Anneleen D.S.| Mama van Milan

Zalig genieten met onze Jérome. Een aanrader voor baby EN mama! Kleine tip, neem zeker de massage erbij, je mag het zelf uitvoeren bij je kleine spruit en krijgt een hele goede begeleiding van de gastvrouw. Fantastische ervaring!

— Julie D. | Mama van Jérome

Heel fijne namiddag gehad!
Henri genoot ervan & was helemaal ontspannen achteraf; een aanrader!

— Ellen V.D.M. | Mama van Henri

Onze kleine man vond het super om te bubbelen in het water. ☺️
En de massage achteraf was een leuke extra zowel voor baby als voor mama. 🥰
En dit begeleid door een super lieve meid Yana. Aanrader dit adresje!

— Jolien C. | Mama van Ruìz

Fantastische ervaring! Zeker en vast een aanrader 🙂 wij gaan alvast terug!

— Stijn B. | Papa van Colin

Jannes (3 maand) heeft enorm genoten van zijn uurtje wellness. Zowel het ploeteren in het warme badje als de massage achteraf hebben hem enorm deugd gedaan. Hij was dan ook snel in dromenland op de weg naar huis 🥰.
Dankzij Yana leer je ook een rustgevende massage aan je baby te geven. Wat ons betreft een geweldige ervaring! Bedankt Yana voor aangename middag en het mooie gepersonaliseerde geschenkje ❤️

— Els R. | Mama van Jannes

Dank je wel voor het leuke ontvangste, de fijne ervaring en de vele massagetips! Wij komen zeker nog eens terug!

— Inge S. | Mama van Emma

Viktor heeft ontzettend genoten van zijn uurtje bij Bubbly Baby Spa! Hij vond het zalig om in het badje te spetteren, rond te draaien, ... Van de massage kon hij ook genieten. Yana houdt echt rekening met je kind en past zich helemaal aan aan de behoeften van jouw kind. Daarnaast is Yana een heel aangename vrouw waardoor het uurtje zo voorbij vliegt, zowel voor mama als voor Viktor! Bedankt voor de leuke voormiddag en ons gepersonaliseerde cadeautje! Het was een topervaring! ❤

— Laura V.H. | Mama van Viktor

We hebben er van genoten! Dankjewel voor deze leuke ervaring!

— Kim B.| Mama van Tuur

Mijn zoontje van 11 maanden had veel plezier in het water! En de mama genoot mee 🙂 De begeleide massage was interessant! Hier staat jouw baby centraal!

— Lindsay D.B.| Mama van Walt

On the gram