Wie ben ik?

Ik ben Yana, 28 jaar en samen met mijn partner Simon zijn wij de trotse ouders van ons dochtertje Néla. 

Sinds de geboorte van mijn dochtertje merk ik pas echt hoe mooi het ouderschap is, maar ook hoe snel het allemaal gaat. Daarom dat ik het enorm belangrijk vind om nog eens extra te genieten samen.

Bij Bubbly wil ik jou de kans geven om de band met jouw baby te versterken.

Hier staan rust, liefde en genieten centraal. Hier blijft de tijd even stilstaan.

Ik heb een cursus babymassage gevolgd zodat ik jullie optimaal kan begeleiden  en met mijn eigen ervaringen als mama kan ik jou bijstaan en advies geven.

Lieve woorden

Viktor heeft ontzettend genoten van zijn uurtje bij Bubbly Baby Spa! Hij vond het zalig om in het badje te spetteren, rond te draaien, ... Van de massage kon hij ook genieten. Yana houdt echt rekening met je kind en past zich helemaal aan aan de behoeften van jouw kind. Daarnaast is Yana een heel aangename vrouw waardoor het uurtje zo voorbij vliegt, zowel voor mama als voor Viktor! Bedankt voor de leuke voormiddag en ons gepersonaliseerde cadeautje! Het was een topervaring! ❤

— Laura V.H. | Mama van Viktor

Zalig genieten met onze Jérome. Een aanrader voor baby EN mama! Kleine tip, neem zeker de massage erbij, je mag het zelf uitvoeren bij je kleine spruit en krijgt een hele goede begeleiding van de gastvrouw. Fantastische ervaring!

— Julie D. | Mama van Jérome

Heel fijne namiddag gehad!
Henri genoot ervan & was helemaal ontspannen achteraf; een aanrader!

— Ellen V.D.M. | Mama van Henri

Onze kleine man vond het super om te bubbelen in het water. ☺️
En de massage achteraf was een leuke extra zowel voor baby als voor mama. 🥰
En dit begeleid door een super lieve meid Yana. Aanrader dit adresje!

— Jolien C. | Mama van Ruìz

Fantastische ervaring! Zeker en vast een aanrader 🙂 wij gaan alvast terug!

— Stijn B. | Papa van Colin

Jannes (3 maand) heeft enorm genoten van zijn uurtje wellness. Zowel het ploeteren in het warme badje als de massage achteraf hebben hem enorm deugd gedaan. Hij was dan ook snel in dromenland op de weg naar huis 🥰.
Dankzij Yana leer je ook een rustgevende massage aan je baby te geven. Wat ons betreft een geweldige ervaring! Bedankt Yana voor aangename middag en het mooie gepersonaliseerde geschenkje ❤️

— Els R. | Mama van Jannes

Dank je wel voor het leuke ontvangste, de fijne ervaring en de vele massagetips! Wij komen zeker nog eens terug!

— Inge S. | Mama van Emma

We hebben er van genoten! Dankjewel voor deze leuke ervaring!

— Kim B.| Mama van Tuur

Mijn zoontje van 11 maanden had veel plezier in het water! En de mama genoot mee 🙂 De begeleide massage was interessant! Hier staat jouw baby centraal!

— Lindsay D.B.| Mama van Walt

Wat een heerlijke sessie bubbelen bij Bubbly.
Wat heeft Nandje getrappeld, gespetterd en kunnen chillen. Een top locatie, met een warme, gezellige sfeer. En vooral.. Wat doe jij dat fantastisch, Yana! Zowel met de baby'tjes, als met de mama's en papa's.
Een momentje even op de pauzeknop en genieten ♡

— Erzsébet B.| Mama van Nand

Vandaag langsgeweest bij bubbly baby spa! Onze Milan heeft genoten van begin tot het einde! Een echte aanrader, zeker met zo een rustige dame die er voor zorgt dat zowel de baby als de mama samen kunnen genieten! 😍

— Anneleen D.S.| Mama van Milan

On the gram